Events

Books & Wine støtter ny litteratur. To gange om året afholder vi DEBUTANTAFTEN med aktuelle debutanter. Vi har således haft besøg af blandt andet Glenn Bech, Cecilie Bødker, Peter Jepsen og Pia-Mathilde Henriksen.

Kommende events

29.10. Vinsmagning
Fransk eller amerikansk? Et samarbejde med Erik Sørensen vinhus. Sommelier Anne Sofie Tellerup kommer og fortæller om vin og vinhuse, smag og syre.

4.-6.11. BogForum
Books & Wine er på BogForum i Bella Center. Kig forbi til en smagsprøve og en snak om bøger og vin. Særlige messetilbud.

 

 

Afholdte events

Book Talk - Henrik Nordbrandt

Én af Danmarks største lyrikere, Henrik Nordbrandt var på besøg i et fyldt Books & Wine i januar 2022. En fantastisk aften, hvor han fortalte anekdoter, læste op, messede på tyrkisk og fik alle til at grine.

    

Book Talk - Pia-Mathilde Henriksen

I linket her kan du se en Book Talk med Pia-Mathilde Henriksen i samtale med butikkens ejer, Michael Halskov.

Book Talk - Jens Christian Grøndahl

Jens Christian Grøndahl var forbi butikken og læste op. En særlig aften med diskussion af ægteskab og moderne rastløshed, men også Europa.

Book Talk - Morten Pape

En fantastisk aften om Amager-trilogien og en veloplagt Morten Pape. Normalitet og lavere middelklasse. Et helt lille Danmarksportræt. Provokerende og interessant. Se video her

    

Book Talk - Jens VilStrup

En aften med Jens Vilstrup. Journalist og forfatter kom og fortalte om sin roman Lalandia. Søskendeforhold og barndom, drømme og skuffelser. Endnu en fantastisk Book Talk i Books & Wine.

Jazz & Wine

Med åben dør ud til en livlig gade og septembers blå himmel. Benoit Birlouet og hans trio spillede jazz og trak folk ind fra gaden. Vi indviede klaveret, og Books & Wine er nu oficielt et intimt spillested i København.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.